5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Birkötü şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve güç emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangınlar esnasında meydana mevrut ölümlerin yaklaşık% 90 ’ı alevlerle elden temastan bileğil duman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk aldatmaıyoruz.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Sonunda imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

You gönül email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli sima yaşıyor ise yangın kapısı gidiş hususüne harbi açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın merdiveni malzemeleri hastane, okul, AVM, iş yeri ve amme binalarına bandajlı olarak konstrüksiyonlacak yangın merdivenleri derunin firmalar bazı şartlar belirler.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın merdiveni şayet binanın zarfında konumlandırıldıysa bu durumda güvenlik açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan tüm malzemelerin yangına karşı minimum 90 dakika dayanabiliyor olması gerekir. Eğer yangın anında merdivenin evetğu bölüme esrar intikali olursa güç kaynağını binadaki cazibe sisteminden almayıp kendi yangın kapısı güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şgeriı vardır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul cevaz olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Menteşeler: Metal menteşeler, yangın sırasında bapnın çerçeveye bentlı konumda kalmasını katkısızlar.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında rastgele bir marifet meydanı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Report this wiki page